![]() ![]() |
| -stacja_kosmiczna_mir- |
10 Aug 2004, 16:54
|
|
Gość |
Cześć. Ściągnąłem sobie i zainstalowałem Mirandę, ale jednego czego mi brakuje, to możliwości używania SSL w jabberze. Wymagane bibioloteki trzeba samemu kompilować ? Na stronie mirandy ich nie ma.
Pozdr. |
10 Aug 2004, 17:02
|
|
![]() Nie wytrzyma bez forum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 2372 Dołączył: 14.01.04 Skąd: Wejherowo Użytkownik nr: 2374 |
Brakujące pliki to prawdopodobnie libeay32.dll i ssleay32.dll. Można je znaleźć w googlach
-------------------- To co napisałem powyżej, to tylko moja prywatna opinia ;)
Konweter GG->Jabber - Sprawdź mnie ;) Pożywka dla pająków: Jabber Forum, Forum Jabber, Jabber, Zamki dmuchane Jakby ktoś szukał - jestem na chrome.pl pod nickiem jak na forum, ale najszybciej można mnie złapać pisząc PM na forum. |
10 Aug 2004, 20:09
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Forumowicze Postów: 11 Dołączył: -- Skąd: Poland Użytkownik nr: 240 |
CYTAT(stacja_kosmiczna_mir @ 10 Aug 2004, 15:54) Cześć. Ściągnąłem sobie i zainstalowałem Mirandę, ale jednego czego mi brakuje, to możliwości używania SSL w jabberze. Wymagane bibioloteki trzeba samemu kompilować ? Na stronie mirandy ich nie ma. Pozdr. http://www.miranda.skproject.pl/download/m...ssl097b_dll.zip -------------------- Wszystkie ranią, ostatnia zabija.
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2 September 2010, 18:19 |
Hosting: Jogger.pl