![]() ![]() |
20 May 2007, 21:17
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 20.05.07 Użytkownik nr: 5932 |
Witamy serdecznie.
Jesteśmy organizacją, która powołana została do wspierania tak cennych inicjatyw jak chrome.pl. Dodatkowo działamy społecznie i na rzecz dobra społeczeństwa - jesteśmy organizacją niedochodową. Proponujemy współpracę Panu Tomkowi w celu reaktywowania cennego projektu chrome.pl. Kontynuacja projektu chrome.pl w Polsce może być celnym posunięciem. Jeśli społeczność chrome.pl poprze nasze starania o wsparcie Pana Tomka w działalności chrome.pl lub chciałaby ratować projekt, prosimy o poparcie. Prosimy Pana Tomka o kontakt z nami jak również prosimy społeczność chrome.pl o kontakt z Panem Tomkiem i poparcie nas w działaniach. Wiadomość została również wysłana na adres email do twórcy chrome.pl. Z poważaniem, Zespół FWiOO ------------------------------------------------------------------- FUNDACJA WOLNEGO I OTWARTEGO OPROGRAMOWANIA ul. Wawrzyniaka 10 60-505 Poznań tel.: +48. 061 6489705, +48. 061 6232536 faks: +48. 061 6232504 email: info(at)fwioo.pl Ten post został edytowany przez FWiOO: 20 May 2007, 22:07 |
| --zed-- |
20 May 2007, 23:01
|
|
Gość |
Popieramy
Jeśli są problemu z kasą, to trzeba mówić, a może zmienić serwer na komercyjny? |
| --Tatsu-- |
21 May 2007, 07:51
|
|
Gość |
|
| -borek- |
21 May 2007, 08:36
|
|
Gość |
Dokladnie - zrobic dostep platny - pomyslec nad reklamami dla nie placacych
przebic to w sukces - wszedzie na swiecie tak siedziej pozdrawiam i zycze powodzenia dlugoletni uzyszkodnik ps: to jak wykupic dostep na chrome - smsem, czy przelewem ;-) |
21 May 2007, 14:21
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 20.05.07 Użytkownik nr: 5932 |
Chcielibyśmy wyrazić nasze zadowolenie z faktu, iż projekt chrome.pl będzie kontynuowany na jasnych, innych zasadach regulaminowych.
Jednocześnie apelujemy do środowiska internetowego o wsparcie merytoryczne dla twórcy projektu. Szczegóły: http://www.fwioo.pl/informacje-prasowe.html Zespół FWiOO ------------------------------------------------------------------ FUNDACJA WOLNEGO I OTWARTEGO OPROGRAMOWANIA Ten post został edytowany przez FWiOO: 21 May 2007, 14:27 |
21 May 2007, 14:36
|
|
![]() Ooo! Trochę się rozpisał! ![]() ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 81 Dołączył: 05.10.06 Skąd: Koszalin, ポーランド Użytkownik nr: 5399 Jabber ID: marooned//jabster.pl |
Na podanej stronie można przeczytać:
CYTAT Chrome.pl to jeden z najlepszych komunikatorów jabbera w Polsce. O czymś nie wiem?
-------------------- |
21 May 2007, 15:30
|
|
|
Niepohamowany gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Postów: 628 Dołączył: 09.02.07 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 5743 Jabber ID: jabluszko//jabluszko.org (via xiaoka.com) |
Na podanej stronie można przeczytać: CYTAT Chrome.pl to jeden z najlepszych komunikatorów jabbera w Polsce. O czymś nie wiem?Nigdy nie korzystałeś z programu Chrome.pl created by smoku? Pfff... żałuj! A tak na serio, no cóż... oni chcieli tylko pomóć Pozdrawiam, JabLuszko -------------------- JabLuszko | Przejście z GG na XMPP/Jabbera, to jak przejście z IE na FireFox-a/Operę czy Chrome.To naturalna kolej rzeczy dla osób ceniących sobie wygodę i bezpieczeństwo. |
21 May 2007, 21:01
|
|
![]() Niepohamowany gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 670 Dołączył: 09.03.04 Skąd: Lublin, Polska, Europa, Ziemia, Droga mleczna... Użytkownik nr: 2510 Jabber ID: adam//pilorz.net |
Przede wszystkim stwierdzenie "komunikator" jest chyba najbardziej nieprecyzyjnym, jakiego można używać w odniesieniu do Jabbera.
-------------------- Grunt to uziemienie...
Komunikatory całego świata łączcie się!! :> |
22 May 2007, 13:18
|
|
![]() Rozkręca się... ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 45 Dołączył: -- Skąd: Poznań Użytkownik nr: 1205 Jabber ID: zimolag//gmail.com |
Przede wszystkim stwierdzenie "komunikator" jest chyba najbardziej nieprecyzyjnym, jakiego można używać w odniesieniu do Jabbera. No nie wiem, np. określenie "kaszka owocowa" jest trochę bardziej nieprecyzyjne... -------------------- |
22 May 2007, 13:28
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 11 Dołączył: 23.01.06 Skąd: Starachowice Użytkownik nr: 4645 Jabber ID: izzy//jabber.kirc.pl |
Ja juz zapowiadam wielkie prace nad serwerem jabber.kirc.pl
moze sie uda dostac sponsora na nowe lacze |
22 May 2007, 14:49
|
|
![]() Ooo! Trochę się rozpisał! ![]() ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 94 Dołączył: -- Skąd: Gdansk Użytkownik nr: 1649 Jabber ID: kobit//tigase.org |
Przede wszystkim stwierdzenie "komunikator" jest chyba najbardziej nieprecyzyjnym, jakiego można używać w odniesieniu do Jabbera. No nie wiem, np. określenie "kaszka owocowa" jest trochę bardziej nieprecyzyjne... Moim zdaniem "kaszka owocowa" to okreslenie calkiem precyzyjne. Okresla.... kaszke owocowa. ;-) |
22 May 2007, 17:45
|
|
![]() Nie wytrzyma bez forum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 2372 Dołączył: 14.01.04 Skąd: Wejherowo Użytkownik nr: 2374 |
Ja juz zapowiadam wielkie prace nad serwerem jabber.kirc.pl A po co to "jabber" przed "kirc.pl" ? :>
moze sie uda dostac sponsora na nowe lacze -------------------- To co napisałem powyżej, to tylko moja prywatna opinia ;)
Konweter GG->Jabber - Sprawdź mnie ;) Pożywka dla pająków: Jabber Forum, Forum Jabber, Jabber, Zamki dmuchane Jakby ktoś szukał - jestem na chrome.pl pod nickiem jak na forum, ale najszybciej można mnie złapać pisząc PM na forum. |
22 May 2007, 18:27
|
|
|
Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 277 Dołączył: 13.08.04 Skąd: Stargard Szczeciński Użytkownik nr: 3004 Jabber ID: 2m1r//jabster.pl |
@kg: Mo?e to taki chwyt reklamowy, analogia do jabber.autocom.pl
Autocom jest stabilny i ma subdomene jabber. to mo?e jak serwer kirc.pl b?dzie mia? tez tak? subdomene to ludzie to ?ykn?? Wiem ?e niema w tym logiki ale to tylko moja teoria spiskowa Ten post został edytowany przez 2M1R: 22 May 2007, 18:34 -------------------- -----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12 GCS d? s: a? C++++ UL++>++++ P L++>+++++ E---- W+ N w PS+++ PE Y+ PGP t+ tv b- DI? G e h! !r z-- ------END GEEK CODE BLOCK------ |
22 May 2007, 18:52
|
|
![]() Nie wytrzyma bez forum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 2372 Dołączył: 14.01.04 Skąd: Wejherowo Użytkownik nr: 2374 |
Ale autocom.pl to strona pewnej firmy z Krakowa.. a kirc.pl ?
-------------------- To co napisałem powyżej, to tylko moja prywatna opinia ;)
Konweter GG->Jabber - Sprawdź mnie ;) Pożywka dla pająków: Jabber Forum, Forum Jabber, Jabber, Zamki dmuchane Jakby ktoś szukał - jestem na chrome.pl pod nickiem jak na forum, ale najszybciej można mnie złapać pisząc PM na forum. |
22 May 2007, 19:04
|
|
|
Gaduła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 277 Dołączył: 13.08.04 Skąd: Stargard Szczeciński Użytkownik nr: 3004 Jabber ID: 2m1r//jabster.pl |
Mi się tam "kirc" kojarzy z jednym
-------------------- -----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12 GCS d? s: a? C++++ UL++>++++ P L++>+++++ E---- W+ N w PS+++ PE Y+ PGP t+ tv b- DI? G e h! !r z-- ------END GEEK CODE BLOCK------ |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2 September 2010, 18:22 |
Hosting: Jogger.pl