![]() ![]() |
30 Aug 2009, 20:42
|
|
|
Autor komunikatora kf ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 172 Dołączył: 30.12.03 Skąd: Katowice+Kraków Użytkownik nr: 2330 Jabber ID: el.pescado//histeria.pl |
Witam,
Czy wiadomo co się dzieje z serwerem histeria.pl? Tak jak zwykle był solidny niczym skała, tak teraz od wczoraj w ogóle ni da się połączyć z tym serwerem. KOD $ ping histeria.pl
PING histeria.pl (81.15.165.16) 56(84) bytes of data. From 88.220.127.90 icmp_seq=43 Destination Host Unreachable |
| ---gladykov--- |
1 Sep 2009, 09:45
|
|
Gość |
to juz drugi dzien, jak serwer lezy... czyzby Argail na wakacjach ?
|
| -cyryl- |
2 Sep 2009, 21:50
|
|
Gość |
|
| ---gladykov--- |
3 Sep 2009, 10:55
|
|
Gość |
to juz drugi dzien, jak serwer lezy... czyzby Argail na wakacjach ? Póki co żadnych zmian... Nikt nie ma pod ręką żadnych proroctw co do tego kiedy odżyje? z tego co mi sie udalo wygooglac, Argail ostatni wpis w sieci zostawil w sierpniu, a w lipcu zastanawial sie nad urlopem. ktos ma moze do niego namiar bezposredni ? gdybysmy chociaz znali firme, w ktorej pracuje, moze udaloby sie potwierdzic czy jest na urlopie |
4 Sep 2009, 21:47
|
|
|
Sporo już napisał... ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 171 Dołączył: -- Skąd: /dev/null Użytkownik nr: 1060 Jabber ID: zwierzak//gentoo.pl |
Na szczęście od czasu zawirowań z histerią (wtedy co trzeba było ustawiać serwer na jabber.histeria.pl itd.) zrezygnowałem z niej jako głównego serwera jabbera. Co nie zmienia faktu, że serwer ten darzę wielką sympatią i trochę mi szkoda aby miał tak po prostu paść.
-------------------- Google your friend
|
| -Gość- |
8 Sep 2009, 08:54
|
|
Gość |
Hmm, ponad tydzień i dalej nic nie wiadomo:/
|
| ---gladykov--- |
8 Sep 2009, 16:25
|
|
Gość |
dzis pozwolilem sobie wyslac mejla do firmy hostujacej serwer. nie odpowiedzieli, ale serwer ruszyl (choc bez transportu gg)
|
| --gladykov-- |
8 Sep 2009, 16:33
|
|
Gość |
ps. dostałem info, że Argail jest nieobecny do 17 września
|
9 Sep 2009, 17:46
|
|
![]() Administrator histeria.pl ![]() ![]() Grupa: Miłośnik żarówek Postów: 31 Dołączył: -- Skąd: Radom Użytkownik nr: 112 Jabber ID: argail_at_histeria_dot_pl |
Bardzo przepraszam za nieobecnosc serwera - jestem na wczasach w kraju gdzie internet jest nowinką i nie miałem możliwości monitorowania pracy maszyny - w serwerze padł zasilacz a nie bardzo miał go kto podnieść - w tej chwili jest online transport gg również.
Po powrocie do kraju sprawdzę całość ponownie, ale w tej chwili nie widzę żadnych problemów na serwerze. Jeszcze raz przepraszam - to jedna z tych sytuacji których nie da się przewidzieć. -------------------- --
Argail jid: argail//at//histeria//dot//pl |
| --gladykov-- |
10 Sep 2009, 09:23
|
|
Gość |
Bardzo dobrze, ze to wakacje a nic 'powazniejszego'
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 September 2010, 09:49 |
Hosting: Jogger.pl